
اکتبر 14, 2022وب
امروزه در سطح اینترنت وبلاگهای زیادی هم بهصورت شخصی و هم بهصورت عمومی به فعالیت میپردازند. برخی وبلاگها متعلق به مالکین سایتها بوده تا بتوانند اخبار داخلی سایتهای خود را در قالب یک سایت وبلاگی منتشر کنند اما برخی دیگر بهعنوان یک سرویس دهنده وبلاگی مشهور هستند تا بتوانند برای کاربرانی که از طریق سایتهای آنها ثبتنام میکنند یک وبلاگ رایگان هدیه دهند؛ اما این وبلاگهای رایگان چه مزیتی دارند و به چهکار میآیند؟ بهصورت کلی کاربرد ساخت وبلاگ رایگان چیست و چرا سئوکاران از آنها بهعنوان یک الزام یاد میکنند. با ما در این مطلب تا انتها همراه باشید تا شمارا با برخی از بهترین وبلاگ های ایرانی آشنا کنیم.
آشنایی با بهترین وبلاگ های فارسی زبان
اگر برای اولین بار میخواهید با مفهوم وبلاگ آشنا شوید. رجوع میکنیم به تعریف ویکیپدیا در مورد وبلاگ. در سایت ویکیپدیا وبلاگ را اینطور تعریف کردهاند. ((وبلاگ یا وبنوشت بهعنوان صفحاتی است که حاوی برخی اطلاعات ازجمله اخبار، گزارش روزانه، یادداشتهای شخصی و یا حتی مقالات علمی بوده که توسط نویسندگان نگارش میشود)). بهصورت کلی ساخت یک وبلاگ میتواند در اشتراکگذاری ایده و افکار نویسندگان مختلف در سطح اینترنت مؤثر باشد؛ اما بهصورت کلی امروزه ایجاد یک وبلاگ به دلایل مختلفی توسط کاربران صورت میگیرد. اگر میخواهید با کاربرد وبلاگها و اهداف آنها آشنا شوید در ادامه با این مقاله از سایت تهران وب با ما همراه باشید.
اهداف ساخت وبلاگ چیست؟
بهصورت کلی هدف از ایجاد یک وبلاگ در سطح اینترنت برای انجام خدماتی ازجمله معرفی محصولات و یا خدمات انواع کسبوکارهای نوپا و بزرگ بوده تا مشتریان آنها بتوانند در یک فضای کاملاً پویا با مدیران این کسبوکار ارتباط مستقیم داشته باشد. وبلاگهای مختلف برای این اهداف خدمات متفاوتی عرضه میکند. وبلاگها قادرند تا برای برنامه نویسان و یا حتی سئو کاران بسیار مفید تلقی شوند.
سئوکاران میتوانند با ایجاد وبلاگهای معروف ایرانی و یا خارجی رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو ازجمله موتور جستجوی گوگل بهبود ببخشند. برخی از سئوکاران با ایجاد اخبار متنی تحت عنوان رپورتاژ و یا حتی ایجاد لینک متنی تحت عنوان بک لینک این کار را بهصورت اصولی و صحیح انجام میدهند.
بیشتر بدانید: آشنایی با بهترین وبلاگ های خارجی برای لینک سازی
در ادامه ما فهرستی از بهترین وبلاگهای برتر ایرانی را معرفی میکنیم تا بتوانید در کارهای خود از آنها نهایت استفاده را ببرید.

لیست وبلاگ های معروف ایرانی
ما در مطلب زیر برخی از وبلاگهای معروف و شناختهشده را به شما توصیه میکنیم اگر وبلاگهای معتبر و فعال دیگری چه ازلحاظ رتبهبندی در گوگل و چه ازلحاظ اعتبار میشناسید در بخش نظرات آنها را معرفی کنید تا این لیست بهمرور تکمیلتر شود.

معرفی سایت بلاگفا
سرویس وبلاگ دهی رایگان بلاگفا که در اولین لیست بهترین وبلاگ های ایرانی و رایگان قرار میگیرد امروزه بهعنوان یکی از شناختهشدهترین و معتبرترین وبلاگهای ایرانی بوده که از سال ۱۳۸۳ توسط شخصی به نام علیرضا شیرازی در ایران راهاندازی شد. کسانی که با وبلاگ بلاگفا آشنا هستند حتماً میدانند یکی از وبلاگهایی که با مشکلات مختلفی دستوپنجه نرم کرد و بالاخره توانست خود را بهعنوان یک وبلاگ بیرقیب ازنظر تعداد وبلاگ و قدیمی بودن مطرح نماید همین Blogfa بود.
یکی از مزایای مهم استفاده کاربران پس از سالها از سایت بلاگفا سادگی و پرسرعت بودن سایت وبلاگدهی رایگان بلاگفا خواهد بود. امکانات این سایت شامل ایجاد دامنه شخصی بر روی وبلاگ، ایجاد قالبهای مختلف و کاملاً ریسپانسیو، امکان پشتیبان گیری از مطالب، درج کدهای مختلف و بسیاری امکانات دیگر خواهد بود. معایب این سیستم این است که متأسفانه اخیراً بلاگفا به خاطر مسائل سئو تمامی لینکهای خروجی خود را غیرمستقیم و بهنوعی نوفالو کرد تا از این طریق جلوی افت رتبه و بازدید خود را بگیرد؛ اما همچنان به انتخاب اول بسیاری از سئوکاران برای لینک دهی غیرمستقیم به سایتها و وبلاگها تبدیلشده است.

معرفی سایت بیان بلاگ
سایت وبلاگ دهی بیان بلاگ طبق تعریف خود یک سایت رسانهای بوده که مناسب کسانی است که اهلقلم و نوشتاری ادبی خواهند بود. آنها میتوانند با ثبتنام در سایت بیان از خدمات وبلاگدهی رایگان آن استفاده کنند. این سایت امکانات حرفهایتر با ظاهری شکیلتر به مخاطب ارائه میکند. میتوان گفت یکی از رقبای اصلی وبلاگ بلاگفا سایت بیان میباشد؛ اما بااینحال اخیراً این سایت نیز مانند بلاگفا تمامی لینکهای خروجی خود را نوفالو کرده است تا از این طریق محبوبیت خود را در بین سئو کاران و کسانی که اقدام به انتشار اخبار و مطالب خود میکردند بهنوعی از دست دهد؛ اما یکی دیگر از مزایایی که باعث شده است مدیران سایتها برای معرفی خدمات خود از این جامعه پویا و فعال استفاده کنند.
ارائه فضای بارگذاری فایل با امکان مدیریت آن، وبلاگ نویسی با پیامک، عدم نمایش آگهی در وبلاگهای این سرویس، پایداری و قطعی کم، امنیت نسبتاً بالا، اطلاعرسانی به موتورهای جستجو، موضوعبندی مطالب و سایر خدمات دیگر خواهد بود. لازم به ذکر است سایت بیان روزمره خوبی در همایشهای برتر برنامهنویسی در ایران دارد که از این طریق میزبان دهها برنامهنویس جوان و نوجوان از سراسر جهان بوده است.

معرفی سایت بلاگ اسکای
تقریباً همزمان با تأسیس وبلاگ بلاگفا، بلاگ اسکای نیز توسط آقایان مرتضی توکلی و مسعود چنگیزی بهعنوان دومین سرویس قدرتمند و معتبر وبلاگدهی ایرانی شروع به کارکرد. در سال ۲۰۰۴ میلادی اوج فعالیت خود را با دو زبان فارسی و انگلیسی آغاز کرد اما بعدها زبان انگلیسی را از روی سیستم خود حذف نمود و بهعنوان یک وبلاگ رایگان فارسی کار خود را ادامه داد. امروزه بلاگ اسکای بهعنوان یکی از بزرگترین سیستم وبلاگدهی رایگان در ایران بوده که بهعنوان رقیب وبلاگهای بیان و بلاگفا نیز بهحساب میآید.
از مهمترین مزیتهای این سرویس بلاگ دهی ریسپانسیو بودن تمامی وبلاگها، راحتی کار با پنل کاربری و بروز رسانی، عدم بروز ایرادات فنی و وجود قالبهای بسیار شکیل و متنوع برای این سرویسدهنده وبلاگی خواهد بود.
معرفی سایت رزبلاگ
و اما یکی از سرویسهای وبلاگ دهی رایگانی که از سال ۱۳۸۸ تا به امروز به فعالیت خود ادامه داده است این سایت بوده که توسط جناب آقای جواد صداقت پور اداره میشود. رزبلاگ توانسته است امروزه بهعنوان یکی از سایتهای پرقدرت به کار خود ادامه دهد. یکی از سایتهایی که برای بسیاری از سئوکاران محبوب است همین سایت Rozblog.com خواهد بود. یکی از محسنات استفاده از این سایت امکان کسب درآمد اینترنتی و فعالیت تجاری است. از طرفی سایت رزبلاگ با ایجاد فضای فروشگاهی و خدمات پشتیبانی سریع و امکان افزودن انواع کدهای جانبی برای امکانات بیشتر به سرویس وبلاگ دهی فوقالعاده محبوبی در ایران تبدیلشده است.
معرفی سایت پارسی بلاگ
سایت اینترنتی پارسی بلاگ تقریباً همزمان با سایت بلاگفا و همچنین سایت قدیمی میهن بلاگ در سال ۱۳۸۳ توسط چهار نفر از آقایان بانامهای سید محمدرضا فخری، سید مهدی موشح، سید محمدحسین فخری و سید هادی میر غنی به عنوان یکی از بهترین وبلاگ های ایرانی کار خود را آغاز کرد. این وبلاگ در بین افراد مذهبی بیشتر محبوبیت دارد؛ اما از طرفی بسیاری از کاربران از خدمات این سایت راضی بوده و بهنوعی نظر سئوکاران زیادی را برای انتشار رپورتاژ آگهی جلب کرده است؛ زیرا لینکهای متنی که در این وبلاگها منتشر میشود بهصورت کاملاً مستقیم است. لازم به ذکر است ازجمله امکانات این وبلاگ خوب پارسی ایجاد یک مکانی صمیمی برای به اشتراکگذاری عقاید و بهنوعی یک شبکه اجتماعی خواهد بود که نام آن پارسی یار است.
این سرویس با امکانات مختلفی نظیر ایجاد وبلاگ گروهی، قالبهای بسیار متنوع، ساده بودن محیط مدیریت وبلاگ، امکان ایجاد کدهای جانبی و استفاده از ابزارهای مختلف محبوبیت بسیاری خوبی خواهد داشت.
سخن پایانی
در این مقاله از سایت تهران وب سعی شده تا چند نمونه از بهترین وبلاگ های ایرانی را برای ساخت وبلاگ رایگان به شما معرفی کنیم. این طبیعی است ممکن است در این وبلاگ به هدف کسب درآمد در آنها از سوی مدیران تبلیغات مختلفی نمایش داده شود. شما میتوانید منطبق با نیاز خود یکی از سیستمهای وبلاگ دهی را انتخاب کنید و در آن به فعالیت بپردازید. اگر هدف شما کسب درآمد و معرفی خدمات شما است بهتر است از وبلاگی استفاده کنید که امکان ایجاد کسبوکار اینترنتی و پستهای تبلیغاتی را در خود دارد.